VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Antwoord op de meestgestelde vragen, waarschijnlijk ook op jouw vraag.
play-icon

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Antwoord op de meestgestelde vragen, waarschijnlijk ook op jouw vraag.

Ieder bedrijf. Zolang jij bereid bent om daadwerkelijk te groeien en overtuigd bent van je aanbod kun jij als ondernemer samenwerken met Blue Shark.

Het is van belang dat je startkapitaal hebt of een minimale omzet van € 3.000 per maand om kans te maken op een samenwerking met Blue Shark.

Dat is afhankelijk van de situatie, denk hierbij aan huidige omzet, beschikbare data, operationele processen om te schalen, etc. Wanneer we een samenwerking aangaan spreken we tijdens de kick-off meeting uiteraard bepaalde KPI’s af die voor beide partijen realistisch zijn. 

Dat kan op twee manieren. Of je belt naar het hoofdkantoor (038 205 40 07) of je plant rechtstreeks een gratis 1-op-1 gesprek via onze website door hier te klikken.

Jazeker. Je krijgt iedere maand een rapportage die jou in één oogopslag laat zien hoe jouw campagnes presteren.

Je staat 24/7 in contact met jouw eigen marketingteam via een communicatieplatform (vergelijkbaar met Whatsapp). Hierin worden dagelijkse updates gestuurd over jouw campagnes, is er ruimte om elkaar beter te leren kennen en kun je op ieder moment van de dag jouw vragen stellen. Op deze manier houden we de lijnen kort en kunnen we zelfs binnen 15 minuten bijsturen op draaiende campagnes.

Plan je gesprek met Mark
GRATIS 45 minuten gesprek

Na dit gratis consultancy-gesprek (t.w.v. € 750) weet jij precies welke stappen je moet ondernemen om jouw bedrijf naar het volgende niveau te schalen om consistent nieuwe bestellingen, leads en resultaten te genereren.

Dit is allesbehalve een salesgesprek. Zorg dus dat je pen en papier bijdehand hebt en na het gesprek, mits er een wederzijdse klik is, vertellen we uiteraard wat we te bieden hebben.

Het grootste doel van dit gesprek is om jou als ondernemer en jouw bedrijf verder vooruit te helpen.

let op: dit gesprek is interessant voor: