VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Antwoord op de meestgestelde vragen, waarschijnlijk ook op jouw vraag.

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Antwoord op de meestgestelde vragen, waarschijnlijk ook op jouw vraag.

Ieder bedrijf. Zolang jij bereid bent om daadwerkelijk te groeien en overtuigd bent van je aanbod kun jij als ondernemer samenwerken met Blue Shark.

Het is van belang dat je startkapitaal hebt of een minimale omzet van € 3.000 per maand om kans te maken op een samenwerking met Blue Shark.

Dat is afhankelijk van de situatie, denk hierbij aan huidige omzet, beschikbare data, operationele processen om te schalen, etc. Wanneer we een samenwerking aangaan spreken we tijdens de kick-off meeting uiteraard bepaalde KPI’s af die voor beide partijen realistisch zijn. 

Dat kan op twee manieren. Of je belt naar het hoofdkantoor (038 205 40 07) of je plant rechtstreeks een gratis 1-op-1 gesprek via onze website door hier te klikken.

Jazeker. Je krijgt iedere maand een rapportage die jou in één oogopslag laat zien hoe jouw campagnes presteren.

Je staat 24/7 in contact met jouw eigen marketingteam via een communicatieplatform (vergelijkbaar met Whatsapp). Hierin worden dagelijkse updates gestuurd over jouw campagnes, is er ruimte om elkaar beter te leren kennen en kun je op ieder moment van de dag jouw vragen stellen. Op deze manier houden we de lijnen kort en kunnen we zelfs binnen 15 minuten bijsturen op draaiende campagnes.