fbpx

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Antwoord op de meestgestelde vragen, waarschijnlijk ook op jouw vraag.

Ieder bedrijf. Zolang jij bereid bent om daadwerkelijk te groeien en overtuigd bent van je aanbod kun jij als ondernemer samenwerken met Blue Shark.

Het is van belang dat je startkapitaal hebt of een minimale omzet van € 3.000 per maand om kans te maken op een samenwerking met Blue Shark.

Yes we do. Wanneer we een samenwerking aangaan spreken we tijdens de kick-off meeting bepaalde KPI’s af die voor beide partijen realistisch zijn. Als we die niet halen stop je met betalen totdat we ze wel halen.

Dat kan op twee manieren. Of je belt naar het hoofdkantoor (038 205 40 07) of je plant rechtstreeks een gratis 1-op-1 gesprek via onze website door hier te klikken.

Jazeker. Je krijgt toegang tot een innovatief en real-time dashboard die elke 5 seconden up-to-date wordt gehouden en jou in één oogopslag laat zien hoe jouw campagnes presteren.

Je staat 24/7 in contact met jouw eigen marketingteam via een communicatieplatform (vergelijkbaar met Whatsapp). Hierin worden dagelijkse updates gestuurd over jouw campagnes, is er ruimte om elkaar beter te leren kennen en kun je op ieder moment van de dag jouw vragen stellen. Op deze manieren houden we de lijnen kort en kunnen we zelfs binnen 15 minuten bijsturen op draaiende campagnes.