Bestel telefonisch: (038) 205 40 07

blue shark-logo-03

Hulp nodig: E-mail

blue shark-logo-03

Bestel telefonisch: (038) 205 40 07

Hulp nodig: E-mail

HOE WIJ €300.000 PER MAAND GENEREREN VOOR WEBSHOPS VIA FACEBOOK ADVERTISING

Krijg toegang voor slechts €97   €27

Krijg direct toegang tot de Blue Shark Academy. Direct geleverd en begin binnen 2 minuten. Bespaar € 60,00.
30 DAGEN NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE

WAT IS DE BLUE SHARK ACADEMY?

De Blue Shark Academy is een unieke, bewezen en enorm krachtige aanpak voor e-commerce ondernemers die opzoek zijn naar de juiste strategie om zijn of haar webshop(s) op te schalen naar ongekende niveaus en hiermee tientallen, zo niet honderden orders per dag te genereren op de automatische piloot.

Disclaimer: Blue Shark heeft met exact deze strategie een bedrijf geschaald naar € 300.000 per maand. Onthoud dat wij een marketing agency runnen en jouw resultaten kunnen variëren, afhankelijk van jouw kennis, inzet en doorzettingsvermogen.

TYPISCH EEN NO BRAINER….

The Blue Shark Academy

Een uitgebreide video-cursus die jou stap-voor-stap meeneemt in onze effectieve strategie om succesvol te adverteren op Facebook, ook wanneer je een klein budget hebt.

+ 6 (!) Hands-On Bonussen

Cheatsheet

Verhoog je conversie van 1% naar 5% dankzij een sterke landingspagina

Copy That Sells

7 voorbeelden van converterende productomschrijvingen.

Ad Copies

10+ bewezen teksten voor advertenties.

Working Creatives

Content-templates direct klaar om te gebruiken.

Cheatsheet

Voorkom Facebook-blokkades dankzij onze ervaring.

eMail- en SMS Templates

Tot wel 30% EXTRA omzet dankzij onze templates.

+ Gratis Toegang tot Onze Community

Krijg direct toegang tot onze community van like-minded ondernemers die klaar staan om jou te helpen, graag willen netwerken en profiteer optimaal van elkaar.

Last But Not Least: 30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug

Ben je om wat voor reden niet tevreden met de Blue Shark Academy? Stuur dan binnen 30 dagen een mail naar academy@blue-shark.nl en krijg direct je geld terug.
Zonder uitleg. Geen moeilijke vragen. Zo zeker zijn we van onze zaak.

DE BLUE SHARK ACADEMY IS HETZELFDE ALS VALSSPELEN OF SPIEKEN BIJ EEN TOETS.

Ik weet het nog goed… toen ik mijn eerste webshop startte had ik geen idee hoe ik bestellingen moest krijgen. Ik dacht te moeilijk en Facebook ads leek wel een doolhof zonder einde…. Een puzzel onmogelijk om op te lossen.

Het resultaat? Ik bouwde fancy webshops, maar elke keer had ik hetzelfde probleem. Geen marketingkennis, dus geen orders.

Ik werkte 12 uur per dag zonder resultaat en toen ik alsnog de sprong waagde en ging testen met Facebook ads verloor ik binnen een week ca. € 3.300 aan advertentiekosten, zonder een enkele bestelling te krijgen.

Heftig, niet waar? Wellicht ook herkenbaar?

Goed, dat is inmiddels een jaar of 8 geleden.

Toch bleef ik doorgaan, want ik moest en zou de code kraken en raad eens wat? In 2019 brak dit moment aan, mijn eerste webshop die aansloeg.
Slechts 1 product. 10 dagen tijd. € 100.000 omzet.
En circa € 55.000 winst. In 10 dagen.

De kracht van Facebook Ads was bewezen.

Toen wist ik dat ik bezig was aan iets groots en de rest is inmiddels geschiedenis.

Tot op de dag van vandaag runnen mijn team en ik talloze succesvolle webshops en een snelgroeiende marketing agency, erop gericht om dankzij al onze lessen webshops te helpen opschalen tot ongekende hoogtes.

Vanaf vandaag, heb jij de kans om ons volledige systeem te gebruiken en te dupliceren voor slechts € 27,00 en dan kun je ook nog eens gebruik maken van een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zonder addertjes.

TIENTALLEN, ZO NIET HONDERDEN NIEUWE ORDERS PER DAG OP DE AUTOMATISCHE PILOOT VIA FACEBOOK ADS.

Afzender:       Janniek Bastiaan
Onderwerp:   Jouw webshop omtoveren tot automatische sales machine?!
Fwd:                   De Enige Blueprint Die Jij Nodig Hebt Als Webshop-Eigenaar

Beste ondernemer,

Zou ik je verbazen als ik zeg dat mijn team en ik webshops opschalen tot ongekende hoogtes?

Bijvoorbeeld van € 3.500 per maand naar € 35.000 per maand (x10).

Of van € 0,00 naar € 300.000 omzet in de eerste 90 dagen?

Allemaal door op een effectieve manier gebruik te maken van een platform als Facebook.

Skeptisch?

Mooi, dat zou je ook moeten zijn.

Je kunt immers niet alles gewoon geloven wat je leest op het internet 😉

Laat me het daarom bewijzen!

We hebben inmiddels namelijk meer dan 200 ondernemers geholpen bij het opschalen van hun webshops. In tientallen niches en met duizenden producten.

Dit is namelijk wat een aantal van deze ondernemers over Blue Shark zeggen…

Ik kan de hele pagina vol plakken met geweldige resultaten, testimonials en case studies, maar hier heb jij niks aan en ik denk dat mijn punt duidelijk is.

Mijn naam is Janniek Bastiaan en ik heb me de afgelopen 10 jaar verdiept in eCommerce en digital marketing.

Diverse bedrijven gehad. Miljoenen euro’s gespendeerd aan Facebook ads en tevens miljoenen euro’s omgezet met onze eigen eCommerce bedrijven.

Sterker nog, tot aan de dag van vandaag spendeert alleen Blue Shark € 2M – € 3M per jaar aan advertenties en genereren we € 8M – € 9M in omzet.

De afgelopen periode hadden we slechts één doel voor ogen gehad, namelijk een product bedenken en ontwikkelen die jou voorziet van zóveel waardevolle informatie voor een extréém lage investering dat je wel gek lijkt als je er niet direct mee aan de slag gaat.

En dat is gelukt: The Blue Shark Academy

Waarom dan niet gratis?

Kijk, ik ga er niet omheen draaien. De Blue Shark Academy kost ongeveer € 20 – € 25 aan advertentiekosten per ondernemer die zich aanmeldt.

Met een eenmalige investering zorgen we er dus voor dat wij net aan break-even draaien op onze advertentiekosten.

Er zijn geen addertjes onder het gras en ook hoef je na de initiële investering van € 27,00 geen extra (maandelijkse) kosten te betalen.

Je kunt er direct mee aan de slag gaan.

Het doel was om een product te ontwikkelen die jou omver blaast.

Hands-on informatie waarbij we niks hebben achtergehouden bij het schrijven, opnemen en ontwikkelen ervan.

Een compleet product die jou als ondernemer helpt om eigenhandig (en succesvol) Facebook ads te draaien, de conversie te verhogen en ervoor te zorgen dat jouw webshop(s) gaat presteren als een ongekende salesmachine.

Natuurlijk hoop ik dat je zo onder de indruk bent van onze kennis en expertise waardoor de aanschaf van de Blue Shark Academy het begin is van een langdurige, vruchtbare relatie.

Ik kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat dit niet het geval is na het bestuderen van onze Academy.
Mijn grootste wens op dit moment? Dat je aan de slag gaat met de informatie uit onze Academy en dit in jouw voordeel laat werken.

Zorg ervoor dat jij van jouw webshop een winstgevende en semi-automatische machine maakt.

Laat je concurrenten in het duister tasten.

En wil je na het gebruiken van alle informatie alsnog meer hulp van ons? Dan hebben we die mogelijkheden uiteraard ook.

P.S. Vergeet niet dat je binnen 30 dagen ten alle tijden gebruik kunt maken van onze niet-goed-geld-terug garantie. Nogmaals, een absolute no-brainer, toch?

WAT IS ER ALLEMAAL MOGELIJK

Als eCommerce-ondernemer is er één ding ontiegelijk belangrijk, namelijk: MARKETING.

Als jij niet weet hoe je op consistente basis bestellingen en klanten kunt genereren? Wat ben je dan in g*dsn**m aan het doen?!

En helaas is dit de bittere realiteit voor de meeste ondernemers, wellicht herken jij jezelf hierin?
Maak je niet zo druk, dit is namelijk het geval bij 99,9% van alle ondernemers..

Het positieve? Hulp is onderweg en wanneer jij aan de slag gaat met de strategieën en methoden uit de Blue Shark Academy is de sky letterlijk de limit…

P.S. Vergeet niet dat je binnen 30 dagen ten alle tijden gebruik kunt maken van onze niet-goed-geld-terug garantie. Nogmaals, een absolute no-brainer, toch?

VEELGESTELDE
VRAGEN (FAQ)

De Blue Shark Academy is ontwikkeld voor eCommerce-ondernemers die hun (marketing)kennis willen verbreden, niet tevreden zijn met de huidige omzet en de omzet van hun webshop(s) explosief willen laten stijgen de komende tijd.
Blue Shark is een marketing agency gespecialiseerd in paid advertising via Facebook, Instagram, TikTok & Google om bedrijven semi-automatisch en explosief te laten groeien dankzij effectieve, innovatieve en uitvoerig geteste strategieën.
De meeste producten die je tegenkomt hebben één doel: namelijk een duurder product verkopen van € 997 o.i.d. De Blue Shark Academy heeft echter geen addertjes onder het gras. Er is geen directe upsell en we verwachten niets van jou. Hierdoor hebben we ook geen informatie achtergehouden en hebben we onze uiterste beste gedaan om dit het meest complete product mogelijk te maken.
Natuurlijk hopen we dat jij zo onder de indruk bent van de Academy, onze kennis en expertise dat we kunnen werken aan een lange relatie. Mocht je na de Academy behoefte hebben aan extra begeleiding of dienstverlening, dan bieden we die mogelijkheid.
Ons enige doel was om dit aanbod zó goed te maken zodat jij je haast idioot zou voelen om hier niet mee aan de slag te gaan. Je ontvangt de volledige video-cursus Facebook ads, daarnaast maar liefst 6 bonussen en als klap op de vuurpijl ontvang je levenslange toegang tot onze community met like-minded ondernemers.
Uiteraard. Ook al is de investering nihil nemen alsnog het laatste beetje risico weg dankzij onze 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Blue Shark is niet gevestigd op een zolderkamer. Wij houden kantoor in Zwolle en Rotterdam. Aan de Conradstraat 1 in Zwolle en aan de Karl Weisbardstraat 181 in Rotterdam om precies te zijn.

Zeker, je kunt telefonisch een bestellingen plaatsen via (038) 205 40 07 of per e-mail via academy@blue-shark.nl.