Blue Shark Opent Kantoor in Rotterdam

Blue Shark
Blue Shark
blue shark-logo-03
+   You   =
footer-shark

Inhoud

Blue Shark komt naar Rotterdam

Per 1 september 2022 opent Blue Shark een tweede kantoor, in Rotterdam aan de Karl Weisbardstraat 181 om de groei verder te doen accelereren. Naast het kantoor in Zwolle moet de tweede vestiging in Rotterdam het marketingbureau nog meer body geven.

Daarnaast is dit een strategische keuze om altijd (snel) en fysiek bereikbaar te zijn voor de klanten uit de Randstad zodat we ons klantenportfolio verder kunnen uitbreiden en verstevigen in deze regio.

Met Zwolle en Rotterdam is Blue Shark straks fysiek actief in twee grote regio’s. Blue Shark heeft de keuze gemaakt om Sales & Client Relations te verhuizen naar Rotterdam. Marketing, Finance & Operations blijft gewoon actief in Zwolle. Zo zijn we in staat om beide vestigingen perfect op elkaar af te stemmen zonder focus te verliezen.

‘Wij zijn ervan overtuigd dat er veel terrein te winnen valt in de Randstad voor Blue Shark dankzij onze innovatieve en unieke marktbenadering. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat we onze kansen vergroten om goed en getalenteerd personeel aan Blue Shark te binden in deze regio ondanks een krappe arbeidsmarkt.

We zullen uiteraard onze strategie voortzetten door ons eigen personeel in-house goed te begeleiden, te trainen en op te leiden. Zo worden de eerste gesprekken met scholen al gevoerd voor de aanwas van nieuw talent. Een groot deel van ons huidige klantenportfolio komt uit de regio Rotterdam waardoor de keuze om hier een locatie te openen logisch is. Hierdoor hebben we nog kortere lijntjes, verbeteren we onze bereikbaarheid en zien we dit als een mooie stap richting de toekomst.” – aldus Janniek Bastiaan, CEO van Blue Shark.

Head of Sales bij Blue Shark, Mark Kooijman, zal de vestiging in Rotterdam gaan leiden. Hij komt van oorsprong uit deze omgeving en kent de mentaliteit, werkwijze en regio waardoor we zelfverzekerd de keuze hebben kunnen maken om hier een kantoor te openen.

”Vanuit mijn thuisstad Rotterdam verwacht ik samen met een enthousiast team Blue Shark te laten groeien in de randstad. Hierbij gaan we een team samenstellen van enthousiaste, hardwerkende mensen die bekend zijn met de Rotterdamse mentaliteit en cultuur.” – Mark Kooijman, Head of Sales bij Blue Shark.